۱۳۹۸/۱۰/۱۸
نشست صمیمانه ریاست محترم دانشگاه با معاون آموزشی و مدیران ستادی و مسوولین بسته ها و ماموریت های ویژه محوله به كلان منطقه ۴ آمایشی كشور

نشست صمیمانه دکتر ابول نژادیان ریاست محترم دانشگاه با معاون آموزشی و مدیران ستادی دانشگاه و مسوولین بسته ها و ماموریت های محوله واسپاری شده به کلان منطقه ۴ آزمایشی کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، این نشست در روز چهارشنبه ۱۸ دی ماه ۹۸ در محل سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

گفتنی است که این نشست با هدف ارائه گزارش عملکرد و دریافت راهکارهای مناسب حوزه های معاونت آموزشی، اقدامات انجام شده و برنامه های پیش رو در بسته ها و ماموریت های ویژه واسپاری شده به دانشگاه برگزار گردید.