۱۳۹۸/۰۹/۲۴
برگزاری جلسه تعیین شهر محل تعهد دانشجویان بومی مناطق سیل زده استان خوزستان

جلسه تعیین شهر محل تعهد دانشجویان بومی مناطق سیل زده استان خوزستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی ، این جلسه در روز یکشنبه 24 آذر ماه سال جاری راس ساعت 10 صبح در محل دفتر معاونت آموزشی برگزار شد.

گفتنی است که در این جلسه آقایان دکتر مهدی تولا(مدیر امور آموزشی) و دکتر احمد فخری (رییس شورای برنامه ریزی و توسعه رشته ها و ارزشیابی) ، دکتر فردین قائدی (معاون مدیر منابع انسانی) و دکتر حسین بابا احمدی رضایی (معاون مدیر امور آموزشی) و خانم شهرزاد کاهکش (رییس اداره پذیرش و ثبت نام ) حضور داشتند.

شایان ذکر است که در این جلسه در خصوص تعداد 12 نفر از دانشجویان رشته های دندانپزشکی، پزشکی، مامایی، داروسازی، فیزیوتراپی، علوم آزمایشگاهی وگفتاردرمانی ورودی 98  بحث و تبادل نظر گردید که درنهایت مقرر شد بر اساس فرمانداری شهر محل سکونت ، شهر محل تعهد آنان مشخص و جهت تایید نهایی به معاونت توسعه مدیریت و منابع ارسال شود.