۱۳۹۸/۱۰/۱۱
برگزاری جلسه كمیته منطقه ای منطقه 4 آمایشی به میزبانی دانشگاه علوم پزشكی اهواز

جلسه کمیته منطقه ای منطقه 4 آمایشی کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه این جلسه در روز چهارشنبه 11 دی ماه سال جاری راس ساعت 10 صبح در محل کارگاه شماره 2 دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

گفتنی است که در این جلسه خانم نرگس عالی داعی نماینده مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت، دکتر مهدی تولا مدیر امور آموزشی اهواز ، جمعی از مدیران امور آموزشی دانشگاه ها و دانشکده های لرستان، دزفول، آبادان، بهبهان و شوشترمنطقه 4 آمایشی و نمایندگان ستاد شاهد و ایثارگرحضور داشتند.

شایان ذکر است که در این جلسه در خصوص تعداد 25 فقره پرونده های دانشجویی دارای مشکل آموزشی بحث و تبادل نظر شد که اعضای حاضر نقطه نظرات خود را بیان ودرنهایت دراین زمینه تصمیم گیری شد.