۱۳۹۸/۱۰/۱۶
كارگاه حیطه تفكر علمی در علوم پایه دوازدهمین المپیاد علمی ویژه دانشجویان در دانشگاه علوم پزشكی اهواز برگزار شد

کارگاه حیطه تفکر علمی در علوم پایه دوازدهمین المپیاد علمی ویژه دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی این کارگاه در روز دوشنبه  2 دی ماه سال جاری در مجتمع کارگاهی EDC واقع در دانشکده پرستاری ومامایی اهواز با حضور جمعی از دانشجویان برگزار گردید.

شایان ذکر است که کارگاه مذکور با همکاری دفتر استعدادهای درخشان مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی برگزار شد و مدرس این کارگاه نیز خانم آناهیتا هاشم پور بود.

گفتنی است که از جمله موضوعات مطرح شده در کارگاه فوق شامل ارائه توضیحاتی پیرامون مراحل المپیاد علمی، شیوه نامه، تقویم المپیاد و ملاک های ارزیابی دانشجویان برای ورود به تیم 10 نفره دانشگاه بود.