۱۳۹۸/۱۰/۱۴
پیام تبریك دكتر بوستانی معاون آموزشی دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن روز پرستار

دکتر حاتم بوستانی معاون آموزشی دانشگاه در پیامی فرا رسیدن روز پرستار را به جامعه پرستاری استان  تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن پیام به شرح زیر است:

پنجم جمادی الاول، خجسته سالروز ولادت حضرت زینب کبری(س) اسوه صبر و استقامت "روز پرستار" نام گذاری شده است. نام گذاری این روز بزرگ به نام پرستار در تقویم سلامت کشور بیانگر جایگاه ارزشمند و والای این حرفه مقدس است.

پرستاران به تاسی از بانوی بزرگ کربلا، صادقانه و فداکارانه، با وجود نارسایی‌ها و سختی‌ها، عشق و محبت خود را برای آسایش، آرامش و مراقبت از بیماران عزیز به کار گرفته‌اند.

اینجانب با عرض تبریک ولادت با سعادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار، از تلاش ها و زحمات شبانه روزی جامعه پرستاری استان، قدردانی نموده و از درگاه ایزدمتعال، سلامتی و توفیق روز افزون همگان را خواستارم

دکتر حاتم بوستانی

معاون آموزشی دانشگاه