۱۳۹۸/۱۰/۱۱
پیام تسلیت معاون آموزشی دانشگاه بمناسبت در گذشت خانم دكتر لنا تمدن عضو هیئت علمی دانشگاه

در پی در گذشت خانم دکتر لنا تمدن عضو هیئت علمی دانشگاه؛ دکتر حاتم بوستانی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در پیامی، درگذشت ایشان را تسلیت گفت به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی متن این پیام به شرح زیر است:

درگذشت عضو هیئت علمی دانشگاه سرکار خانم دکتر لنا تمدن موجب تأثر و تألم عمیق جامعه دانشگاهی گردید.

آن مرحومه، سال‌های متمادی عمر خود را در دانشکده داروسازی با عشق و اخلاص، به تدریس و تحقیق مشغول بود و خدمات ارزشمندی را در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به میهن اسلامی ارائه نمود.

اینجانب درگذشت این استاد گران‌قدر را به خانواده محترم ایشان، اساتید، دانشجویان و جامعه دانشگاهی اهواز و استان تسلیت عرض نموده ، رحمت و مغفرت جاودان برای آن مرحومه و برای بازماندگان ایشان صبر و شکیبایی را از درگاه ایزد منّان مسئلت می‌نمایم.

روحش شاد و یادش گرامی باد.