۱۳۹۸/۰۹/۲۷
برگزاری وبینار كشوری آموزش پاسخگو و عدالت محور در دانشگاه علوم پزشكی اهواز

وبینار کشوری آموزش پاسخگو و عدالت محور در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه این نشست در روز چهارشنبه 27/9/98 راس ساعت  12:30 بعد از ظهر در محل دبیرخانه منطقه 4 آمایشی شروع و در ساعت 30/13 بعد از ظهر به پایان رسید.

گفتنی است که این وبینار با محوریت بررسی لاگ بوک تدوین شده در دانشگاه  علوم پزشکی اهواز مقطع کارشناسی ارشد رشته آموزش بهداشت و ارتقا سلامت برگزار گردید.

شایان ذکر است که در این وبینار اعضای هیات علمی گروه آموزش بهداشت و ارتقا سلامت دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و 7منطقه آمایشی حضور داشتند که پس از بحث و تبادل نظر مقرر گردید که لاگ بوک در اختیار سایر دانشگاه‌ها و همچنین بورد تخصصی قرار گیرد و در صورت تایید نهایی به جهت تصویب به شورای عالی برنامه ریزی ارسال گردد.