۱۳۹۸/۰۹/۲۴
    /  2
بازدید اعضای تیم اعتباربخشی موسسه ای كلان منطقه4 آمایشی از دانشكده علوم پزشكی شوشتر

اعضای تيم اعتباربخشی موسسه ای کلان منطقه4 آمایشی از دانشکده علوم پزشکی شوشتر بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه این بازدید در روز یک شنبه ۲۴ آذر ۹۸ و در راستاي تحقق اهداف ماموريت اعتباربخشي موسسه اي صورت گرفت.

گفتنی است که تیم ارزیابی به سرپرستی دکتر مهران حق پرست دبیر ماموریت اعتباربخشی موسسه ای پس از بررسی سنجه ها و شاخص های اعتباربخشی جلسه جمع بندی در همان روز با حضور اعضای تیم، رییس ، معاونین واعضای هیات علمی دانشکده شوشتر برگزار و نتیجه ارزیابی اولیه به آنها اعلام شد.

شایان ذکر است که تیم ارزیابی دانشگاه شامل نماینده معاونت های آموزشی، پژوهشی، توسعه مدیریت و منابع، دانشجویی و فرهنگی، مدیریت های اجتماعی و آمار وفناوری اطلاعات و اداره بازرسی بود.