۱۳۹۸/۰۶/۱۰
برگزاری جلسه طراحی سوال آزمون دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی در دانشگاه علوم پزشكی اهواز

جلسه طراحی سوال آزمون دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی این جلسه در دو دوره از 7 صبح لغایت 20 شب در محل هتل پارس با حضور دبیران هیئت ممتحنه و ارزشیابی، اعضای هیات علمی ، نمایندگان اعزامی وزارت متبوع و مسئولین برگزاری طراحی سوال برگزار شد.

شایان ذکر است که دوره اول ابتدا گروه تخصصی نرولوژی و فوق تخصصی روماتولوژی از 2 تا 4 مرداد ماه 98 به ترتیب با حضور 14 و 7 نفر عضو هیات علمی و در دوره دوم گروه های تخصصی کودکان و ارتوپدی و فوق تخصصی خون و سرطان کودکان از 9 تا 11 مرداد ماه 98  به ترتیب با حضور 18 ، 14 و 5 نفرعضو هیات علمی شرکت داشتند.

گفتنی است که در در پایان جلسه ، سوالات آزمون  دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی در سامانه نجما وزارت بهداشت بارگذاری شد.