۱۳۹۸/۰۴/۳۰
بازدید ارزیابی بیرونی اعتباربخشی بیمارستانهای آموزشی دانشگاه علوم پزشكی اهواز

اعتباربخشی بیمارستانهای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اهواز مورد ارزیابی بیرونی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، بازدید ارزیابی بیرونی از صبح روز شنبه 29 لغایت یکشنبه 30 تیر ماه سال جاری در بیمارستان های آموزشی درمانی گلستان، امام خمینی (ره)، رازی، ابوذر و شهید بقایی 2 (شفا) صورت گرفت.

شایان ذکر است که اعضای تیم ارزیابی وزارت متبوع متشکل از آقایان دکتر محمد ثابت، دکتر مرتضی خادم الحسینی،دکتر علیرضا بیگی، دکترامین لطفی و خانم دکترفاطمه سادات نجیب (سرپرست تیم) بودند.

گفتنی است که در جلسه جمع بندی روز یکشنبه 30 تیرماه با حضور اعضای هیات رییسه، رییس و معاونین آموزشی و پژوهشی دانشکده پزشکی و بیمارستان های آموزشی، نتیجه ارزیابی اولیه رضایت بخش اعلام شد که نتیجه نهایی متعاقبا از سوی وزارت متبوع اعلام خواهد شد.