• Ar
  • En
     ۱۳۹۸/۰۷/۰۲
برگزاری جلسه كلان منطقه 4 آمایشی كشور در دانشگاه علوم پزشكی اهواز

جلسه کلان منطقه 4 آمایشی کشور در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی این جلسه روز دوشنبه 98/6/25 راس ساعت 10 صبح در محل دبیرخانه کلان منطقه 4  تشکیل شد.

این جلسه پیرو نشست وزارتی در اردیبهشت ماه 98در خصوص درخواست رشته های جدید برگزار گردیدکه

طی آن شیوه نامه جهت ضرورت نیازسنجی ایجاد رشته در سطح کلان منطقه توسط اعضا کارگروه تدوین شد و رشته های درخواستی مورد بررسی و تعدادی از رشته ها نیز مورد تایید قرار گرفت.

در این جلسه  معاونین آموزشی، مدیران گروه و مدیران آموزشی رشته های مربوطه، رئیس دانشکده های رشته های مربوطه حضور داشتند.

گفتنی است که دراین جلسه مصوب شد: مقرر گردید هر 4 ماه نشست منطقه ایی برگزار گردد و دانشگا های کلان منطقه قبل از بار گزاری مستندات در سایت وزارت( ایجاد رشته در سایت وزارت) در این جلسه مطرح و در صورت تصویب بارگزاری گردد.