• Ar
  • En
عنوان : شیوه پذیرش رشته فوریت های پزشكی (مصاحبه) - اطلاعیه شماره 2
 ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
عنوان گروه خبري : دانشجویان جدیدالورود .

قابل توجه معرفی شدگان شركت در مصاحبه و معاینه مربوط به پذیرش نیمه متمركز مقطع كاردانی فوریت پزشکی99-98

بدینوسیله از شما عزیزان درخواست می شود که براساس حروف الفبا و طبق جدول زمانبندی ذیل:

براساس حروف الفبا ( حروف اول نام خانوادگی ):

1398/06/11 از حروف (الف)تا (ش)

1398/06/12 از حروف (ص) تا (ی)

1398/06/13 برای داوطلبان که در نتوانستند در تاریخهای فوق حاضر شوند..

با همراه داشتن:

1ـ اصل کارت ملی

2ـ تصویر گواهی پیش دانشگاهی

3ـ تصویر گواهی دوره سه ساله متوسطه

4ـ دفترچه بیمه درمانی (در صورت دارا بودن)

5ـ لباس ورزشی و کفش ورزشی
به درمانگاه شماره 1شهری ـ سوسنگرد ( دشت آزادگان ـ واقع در خیابان شهید عیسی طرفی ) مراجعه نمایند.مراحل انجام مصاحبه، معاینه و ارزیابی مهارتهای جسمانی معرفی شدگان به ترتیب عبارت است از:
مراجعه به اتاق پذیرش و جهت کنترل مدارک فوق الذکر و دریافت و تکمیل فرم مربوطه و اخذ نوبت مصاحبه، معاینه و ارزیابی مهارتهای جسمانی
مراجعه به اتاق پزشکی جهت انجام مصاحبه (ارزیابی فن بیان و ...) تست روانشناسی، بینایی سنجی، شنوایی سنجی و انجام معاینات پزشکی

ارجاع به آزمایشگاه تشخیص طبی و یا سایر مراکز تشخیصی جهت انجام آزمایشات مربوطه
ارجاع به مکان ورزشی جهت ارزیابی مهارتهای جسمانی

داوطلبین عزیز در نظر داشته باشند که ممکن است انجام مراحل فوق، بیش از یک روز، طول بیانجامد لذا ضروری است نسبت به تامین محل اسکان و تغذیه خود پیش بینی های لازم را به عمل آورند. ضمناً هزینه های مربوط به انجام آزمایشات و اقدامات تشخیصی بر عهده داوطلبین گرامی می باشد.در خاتمه خاطر نشان می سازد که در صورت مواجه با هر گونه ابهام یا سئوالی می توانید موضوع را در ساعات اداری از طریق تماس تلفنی با مسئول اموزش جناب آقای تاج بخش شماره 09169233563تماس در میان گذارند.

تعداد بازدید : 177