• Ar
  • En
عنوان : آزمون های میان دوره علوم پایه دندانپزشكی و پیش كارورزی دی 1397 برگزار شد
 ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
عنوان گروه خبري : آزمون ها . علوم پایه و پیش کارورزی .

آزمون های میان دوره الکترونیکی علوم پایه دندانپزشکی و پیش کارورزی در دی ماه 1397، در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، در کلان منطقه چهار آمایش آموزش پزشکی بصورت همزمان با سایر مراکز آموزشی برگزار کننده این آزمون ها از ساعت 09:00 صبح لغایت 12:20 به مدت 200 دقیقه برگزار گردید.

شایان ذکر است در این آزمون تعداد 20 نفر از داوطلبان متقاضی حضور داشتند و آزمون خود را در کمال آرامش برگزار شرکت پشت سر گذاشتتند.

ضمن آرزوی موفقیت برای یکایک آن عزیزان، به استحضار می رساند سایر پیگیری های مربوطه از جمله اعتراض به سئوالات، دریافت کلید آزمون و .... از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی Sanjeshp.ir میسر می باشد.