• Ar
عنوان : كارگاه دانش پژوهی ویژه دانشجویان در دانشگاه علوم پزشكی اهواز برگزارشد
زير عنوان : با همکاری کمیته دانشجویی مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی
 ۱۳۹۷/۰۹/۲۱

کارگاه دانش پژوهی ویژه دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی این کارگاه در روز سه شنبه 20 آذر ماه سال جاری در مجتمع کارگاهی EDC  واقع در دانشکده پرستاری و مامایی اهواز با حضور 30 نفر از دانشجویان از ساعت 12:30 تا 14:30 بعدازظهر برگزار گردید.

شایان ذکر است که کارگاه مذکور با همکاری کمیته دانشجویی مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی برگزار شد و مدرس این کارگاه نیز آقای دکتر کاوه اسلامی عضو محترم هیئت علمی دانشگاه بود.

موضوعات مطرح شده در کارگاه دانش پژوهی شامل ضرورت انجام طرح های نوآورانه آموزشی ، آموزش به عنوان یک علم ، دانش پژوهی ، حیطه های دانش پژوهی ، معیارهای ارزیابی دانش پژوهی ، مقایسه دانش پژوهی، طرح نوآورانه و پژوهش در آموزش ، مستندسازی فعالیت های دانش پژوهی بود.

بازگشت           چاپ چاپ          نظر دهی به خبر نظر دهی به خبر