عنوان : برگزاری نشست شورای مدیران ستادی حوزه معاونت آموزشی
 ۱۳۹۶/۱۱/۱۴
عنوان گروه خبري : جلسات و نشست ها .

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه جلسه شورای مدیران ستادی معاونت آموزشی در روز سه شنبه 10 بهمن ماه سال جاری راس ساعت 14:30 بعد از ظهر برگزارشد.
در این جلسه آقایان دکتر حاتم بوستانی سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه ، دکتر علیرضا اولی پور مدیر تحصیلات تکمیلی، دکتر مهدی تولا مدیر امور آموزشی، دکتر کاوه اسلامی سرپرست مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی ، دکتر سیامک بقایی مدیر آموزش مداوم ، دکتر هژیر جواهری زاده مدیر امور هیئت علمی ، مهندس فاضل رحیم معاون مدیر امور هیئت علمی ، مهندس بابک جانکی علیزاده مدیر امور اجرایی جمعی از سایر روسای ادارات حضور داشتند.
در ابتدا آقای دکتر بوستانی سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه ضمن تشکر از حضور مدیران دستور کار جلسه را با موضوع بررسی مشکلات مدیریت های تابعه قرائت نمود.
ایشان بر استفاده بهینه از کارشناسان و صرفه جویی در هزینه ها بدلیل کمبود منابع مالی و نیز لزوم پاسخگویی دقیق و سریع به ارباب رجوع و مخاطبین تلفنی تاکید کرد.
بعد از آن مدیران و روسای ادارات توضیحات لازم را درخصوص مسایل و مشکلات مرتبط با حوزه از جمله کمبود نیرو، کمبود فضای فیزیکی مناسب و اصلاح چارت تشکیلاتی را مطرح نمودند و راهکارهای رفع این مشکلات توسط آقای دکتر بوستانی بیان گردید.
این جلسه در ساعت 16:15 بعداز ظهر با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد(ص) به پایان رسید.