عنوان : آغاز فرآیند آزمون های علوم پایه و پیش كارورزی اسفند 1396
 ۱۳۹۶/۱۱/۱۲
عنوان گروه خبري : آزمون ها .

ضمن تبریک ایام الله دهفه مبارک فجر،
به استحضار می رساند با توجه به برگزاری آزمون های علوم پایه و پیش کارورزی در روز پنجشنبه 17 اسفند 1396، دانشجویان گرامی که حائز شرایط شرکت در آزمون مذکور می باشند، فرایند این آزمون در منطقه 4 آمایش آموزش پزشکی کشور، از ظهر روز 13 بهمن 1396 با ثبت نام دانشجویان متقاضی در سایت Exam.ajums.ac.ir برای دانشجویان گرامی شروع می شود.
- مسئولیت رعایت ضوابط در هنگام ثبت نام با داوطلبان می باشد
- تنها در صورت دریافت کد رهگیری و شماره پرونده ثبت نام نهایی می شود و نگهداری آن برعهده داوطلب می باشد
- مسئولیت پییگری ثبت نام و تأیید ثبت نام نهایی داوطلب برعهده وی می باشد (این بخش از طریق سایت امکان پذیر می باشد)
- دریافت کارت ورود به جلسه آزمون شما تنها در شرایطی امکان پذیر خواهد بود که تمام کارشناسان ذی ربط در سطوح مختلف ثبت نام شما را مورد تأیید قرار داده باشند.

پیشاپیش برای شما آرزوی موفقیت در تمام آزمون های زندگی تان را داریم