عنوان : مهلت محدود پرداخت شهریه
 ۱۳۹۶/۱۱/۰۷
عنوان گروه خبري : انتخاب واحد . دوره های پایه و عمومی . کاردانی . کارشناسی . کارشناسی ناپیوسته . دکترای حرفه ای . تحصیلات تکمیلی . کارشناسی ارشد . PHD . دانشجویان شهریه پرداز .

ضمن خدا قوت به دانشجویان جهت ترم تحصیلی 961 و آرزوی داشتن ترمی پربرکت و پرتوفیق در ترم تحصیلی 962، به استحضار دانشجویان گرامی شهریه پرداز می رساند، سامانه مهلت 120 ساعته (5 روزه) جهت تسویه حساب مالی را خواهد داشت و پس از پایان مدت یاد شده و عدم تسویه حساب دانشجو، مسئولیت عواقب ناشی از آن بر عهده دانشجو خواهد بود (حذف واحد، عدم وجود مشخصات در لیست اساتید و ...)

این یک یادآوری بسیار مهم برای دانشجویان شهریه پرداز گرامی است؛

همچنین جهت پیگیری امور مربوطه ابتدا به امور مالی و امور آموزشی دانشکده خود مراجعه کنید، در صورت وجود مشکل از کارشناسان بخواهید تلفنی پیگیر شوند (در حد توان و با توجه به حجم پاسخگویی احتمالی سعی می کنیم به قدر توان پاسخگویی مناسب را داشته باشیم)

به هر ترتیب توجه داشته باشید، در صورت قطعی شدن نیاز به اقدامی از سوی واحدهای ستادی معاونت آموزشی، به طور حتم باید نامه ای از طریق اتوماسیون اداری ارجاع شود و شما می توانید از طریق شماره نامه مربوطه امور خود را در ستاد پیگیری نمایید.

پیروز و سربلند باشید