يکشنبه, 30 مهر 1396
عنوان : پیام تبریك معاون آموزشی دانشگاه به دكتر نظری، سرپرست دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز
 ۱۳۹۶/۰۷/۱۲
عنوان گروه خبري : پیام های معاون آموزشی دانشگاه .
دکتر عبداله رفیعی معاون آموزشی دانشگاه در پیامی انتصاب دکتر ایرج نظری را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشكي جندی شاپور اهواز تبریک گفت.
متن پیام به شرح ذیل می باشد:

جناب آقای دکتر ایرج نظری
عضو محترم هیئت علمی دانشگاه
انتصاب شایسته حضرتعالی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز که از مدیران لایق، دلسوز و فهیم این مرز و بوم می باشید، چشم انداز روشنی فراسوی دانشگاه و همکاران دانشگاهی گشود تا با اتکال به خداوند متعال و تلاش و مساعی گروهی راه را برای دستیابی به اهداف نظام سلامت هموار نمایند. اینجانب ضمن تبریک انتصاب جنابعالی و آرزوی توفیق هرچه بیشتر برای شما، امیدوارم جامعه دانشگاهی در ارتقاء سطح سلامت و دستیابی به اهداف آموزشی، بهداشتی و درمانی در سالهای آتی به موفقیت های هرچه بیشتر دست یابد.
توفیق روزافزونتان را در راستای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از درگاه ایزد متعال مسئلت می نمایم.

دکتر عبداله رفیعی
معاون آموزشی دانشگاه