يکشنبه, 30 مهر 1396
عنوان : اطلاعیه فوری : قابل توجه پذیرفته شدگان محترم جدید الورود متقاضی استفاده ازخوابگاه در سال تحصیلی 97 – 96
 ۱۳۹۶/۰۷/۰۵
عنوان گروه خبري : دانشجویان جدیدالورود .

به اطلاع پذیرفته شدگان محترم جدید الورود ( غیر ساکن اهواز ) دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهوازکه متقاضی استفاده از خوابگاه در سال تحصیلی 97 – 96 هستند و در تاریخ 29/6/96 لغایت2/7/96 از طریق سامانه ( students. ajums.ac.ir ) اقدام به ثبت نام مجازی خوابگاه نموده اند میرساند که طبق فرایند ثبت نام مندرج در سامانه دانشگاه با بهمراه داشتن پرینت فرمهای ثبت نامی از مورخ10/7/96 لغایت11/7/96 (ساعت 8 الی14) با توجه به رشته ومقطع تحصیلی خویش به خوابگاههای مشروحه ذیل جهت اختصاص خوابگاه مراجعه نمایند . ضمنا پذیرفته شدگان محترمی که تاکنون به هر دلیل اقدام به ثبت نام مجازی خوابگاه در سامانه ( students. ajums.ac.ir ) ننموده اند می رساند که حتما قبل از مراجعه به خوابگاه نسبت به ثبت تقاضای خوابگاه خود از طریق سامانه مذکور اقدام نموده و یک نسخه پرینتی از فرمهای مربوطه از جمله فرم درخواست خوابگاه، فرم بستگان، فرم محارم و... را در زمان مراجعه حضوری به خوابگاه تحویل دهند .

الف – اسکان دانشجویان خواهر :

1- کلیه دانشجویان خواهر جدید الورود پذیرفته شده در آزمون سراسری سال 96 در مقطع دکترای حرفه ای رشته های پزشکی ، دندانپزشکی ، داروسازی به مجتمع خوابگاهی بوستان واقع در فلکه فرهنگ شهر – بلوار کارگر شرقی نرسیده به جاده ساحلی شرقی روبروی تقاطع شهرک برق ( تلفن 09334650765 و 09168455169 ) مراجعه نمایند.
2- کلیه دانشجویان خواهر جدید الورود پذیرفته شده در آزمون سراسری سال 96 در مقطع کارشناسی رشته های بهداشت ، اتاق عمل ، فناوری اطلاعات ، مدیریت خدمات ، هوشبری ، بیولوژی ، پرستاری ، ومامایی به خوابگاه انقلاب ( کمپلو ) واقع در کمپلوخیابان انقلاب بین امیر کبیر و قصر شیرین ( تلفن 33770092 – 061 ) مراجعه نمایند .
3- کلیه دانشجویان خواهر جدید الورود پذیرفته شده در آزمون سراسری سال 96 درمقطع کارشناسی رشته های فیزیوتراپی ، تغذیه ، علوم آزمایشگاهی و شنوایی شناسی به خوابگاه گلستان 1 واقع در اتوبان گلستان نرسیده به بازارچه پیچ گلستان نبش خیابان ولی عصر عج ( تلفن 33738556 – 061 ) مراجعه نمایند .
4- کلیه دانشجویان خواهر جدید الورود پذیرفته شده در آزمون سراسری سال 96 در مقطع کارشناسی رشته های کاردرمانی، تکنولوژی پرتو شناسی و گفتار درمانی ونیز مقطع کارشناسی ارشد سال 96 در همه رشته های تحصیلی به خوابگاه گلستان3واقع در اتوبان گلستان نرسیده به بازارچه پیچ گلستان نبش خیابان ولی عصر عج (33214581 – 061) مراجعه نمایند .

ب – اسکان دانشجویان برادر :

**ضمناً کلیه دانشجویان (خواهر و برادر) واحد پردیس خودگردان در صورت اسکان ملزم به پرداخت هزینه تمام شده مصوب خوابگاه می باشند . همچنین با توجه به محدودیت های موجود ، این معاونت از واگذاری خوابگاه به سایر مقاطع تحصیلات تکمیلی، phd ، میهمان ، انتقالی ، بورسیه ها و شبانه ها معذور می باشد . بدیهی است درصورت وجود فضای خالی خوابگاهی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی خواهر و در موارد خاص پس از اسکان ، دانشجوی متقاضی ملزم به پرداخت هزینه تمام شده مصوب که متعاقبا اعلام میگردد، میباشند. لازم بذکر است کلیه مراحل ثبت نام مربوط به امور رفاهی ( خوابگاه، تغذیه) دانشکده های اقماری شهرهای بستان، ایذه، رامهرمز ومسجد سلیمان از طریق سامانه ومراجعه حضوری به همان شهرها صورت میگیرد ونیازی به مراجعه به این معاونت نمی باشد.(تلفن واحد خوابگاههای برادران اهواز 33738593– 061 و واحد خواهران اهواز 33214581 – 061)
ضمنا کانال تلگرامی روابط عمومی این معاونت به آدرسahvazmefda@ آماده پاسخگویی به سوالات شما دانشجویان میباشد.
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز