يکشنبه, 30 مهر 1396
رو عنوان : مدیریت آموزش دانشگاه
عنوان : زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان كارشناسی ناپیوسته سال 1396
 ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
عنوان گروه خبري : دانشجویان جدیدالورود . کارشناسی ناپیوسته .
ضمن آرزوی توفیق روز افزون برای دانشجویان سرزمین اسلامی مان و خیر مقدم خدمت شما پذیرفته شدگان در مقطع کارشناسی ناپیوسته این دانشگاه،
بدینوسیله به استحضار می رساند زمان بندی ثبت نام دانشجویان پذیرفته شده در مقطع کارشناسی ناپیوسته در دو مرحله الکترونیکی و حضوری صورت می پذیرد.

بر این اساس روز سه شنبه به تاریخ 1396/07/04 ثبت نام به صورت الکترونیکی و از طریق پایگاه خدمات آموزشی دانشگاه به نشانی

با انتخاب کاربر دانشجویان جدیدالورود صورت می پذیرد؛
در مرحله دوم و ثبت نام حضوری در روز چهارشنبه 1396/07/05 نیز پذیرفته شدگان با داشتن کدرهگیری دریافتی از ثبت نام الکترونیکی خود، به دانشکده مربوطه مراجعه نمایند و نسبت به تحویل اصل و کپی مدارک مورد نیاز ثبت نام خود را نهایی نمایند.