شنبه, 1 مهر 1396
عنوان : ویژه دستیاران جدیدالوروده
زير عنوان : 20 لغایت 23 شهریور 1396
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۵
عنوان گروه خبري : تحصیلات تکمیلی . دستیاران . دانشجویان جدیدالورود .
ضمن عرض تبریک به مناسبت عیدغذیر خم و آغاز دوره تحصیلی و عرصه خدمت جدید برای تمام دستیاران پذیرفته شده در دانشگاه خدمات بهداشتی درمانی جندی شاپور اهواز، به استحضار تمام دستیاران محترم می رساند، همچون سال های گذشته، دوره توانمندسازی جهت دستیاران جدید الورود برگزار خواهد شد؛
از این رو به استحضار کلیه دستیاران می رساند حضور در دوره یاد شده الزامی می باشد.
همچنین ضروری است، پذیرفته شدگانی که به هر دلیل دارای نقص پرونده در هنگام ثبت نام بوده اند، نواقص را جهت تکمیل پرونده آموزشی خود در آغاز دوره توانمندسازی ارائه نمایند (به طور ویژه تعهدنامه های محضری مربوطه)
بدیهی است مسولیت عواقب ناشی از عدم حضور در دوره یا عدم تکمیل مدارک، بر عهده خود دستیار می باشد.

برنامه زمانبدی دوره توانمندسازی دستیاران جدیدالورود را دانلود کنید.