شنبه, 1 مهر 1396
عنوان : پیام تبریك دكتر رفیعی معاون آموزشی دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن روز داروسازی
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۵
دکتر عبداله رفیعی معاون آموزشی دانشگاه در پیامی فرا رسیدن پنجم شهریور ماه، سالروز ولادت دانشمند بزرگ ایرانی، حکیم زکریای رازی و روز داروسازی را به جامعه داروسازی کشور تبریک گفت:
متن پیام به این شرح است:
پنجم شهریور ماه سالروز ولادت فیلسوف و دانشمند بزرگ مسلمان ایرانی، حکیم محمدبن زکریای رازی كه روز داروسازي نام گذاري شده است را به تمامی همکاران داروساز شاغل در صنعت داروسازی کشورکه با جلب رضای الهی عمر گرانبهای خود را مصروف تسکین آلام دردمندان و ارتقای سلامت جامعه نموده‌اند تبريك مي گويم. روز داروسازی فرصتی مغتنم و مناسب برای یادآوری و درک اهمیت جامعه پرتلاش و توانمند داروسازان کشور در تکمیل چرخه تأمین سلامت است. علم دارو سازي يكي از پيشرفته ترين و كاربردي ترين علوم پايه در كشور ما است كه دستاوردهاي آن به طور مستقيم در سلامت افراد جامعه موثر مي باشد در واقع هر لحظه كه نيازمندي در بستر بيماري خود، به نيت برخورداري از شفاي الهي دارو دريافت مي‌نمايد دست مهربان داروسازاني را كه در عرصه داروسازي مشغول خدمت شبانه‌روزي مي‌باشند، لمس مي‌نمايد. اين قشر ارزشمند در كنار ساير گروه هاي پزشكي در دوران انقلاب اسلامي و نیز دفاع مقدس نقشي بي بديل در تامين اقلام دارويي مورد نياز جامعه در بر داشته و به اين ترتيب موجبات تحقق اهداف نظام سلامت را فراهم مي آورند. اينجانب ضمن تبريك اين روز بزرگ برخود لازم مي دانم كه همواره قدردان تلاشها و زحمات خستگي ناپذير اين عزيزان بوده و از تلاشهاي ايشان تشكر نموده و براي همه آرزوي سلامت و موفقيت دارم.

بازگشت           چاپ چاپ          نظر دهی به خبر نظر دهی به خبر