شنبه, 1 مهر 1396
رو عنوان : ثبت نام دستیاران جدیدالورود / بخش تکمیل اطلاعات به صورت الکترونیکی
عنوان : تكمیل اطلاعات دستیاران پذیرفته شده در سال 1396
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۲
عنوان گروه خبري : دانشجویان جدیدالورود . دستیاران .
ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان محترم باطلاع می رساند ثبت نام پذیرفته شدگان در دو مرحله به صورت غیرحضوری و سپس حضوری انجام خواهد شد.
لازم است پذیرفته شدگان محترم جهت سهولت کار در زمان ثبت نام هر چه سریعتر نسبت به آماده کردن مدارک (دانلود) اقدام نمایند.
زمانبندی ثبت نام دستیاران رشته های تخصصی پزشکی چهل و چهارمین دوره آزمون دستیاری (دانلود)
زمان شروع به دوره 96/06/20 می باشد

1- پذیرفته شدگان محترم می توانند جهت تکمیل اطلاعات و دریافت شناسه دستیاری خود از طریق جستجوی کدملی ثبت نامی و شماره تلفن ثبت شده در هنگام ثبت نام در سایت سنجش وزارت بهداشت، اقدام به تکمیل یا ویرایش اطلاعات ثبتی نمایند.
2- بدیهی است مسئولیت صحت اطلاعات ثبتی با پذیرفته شدگان می باشد؛
3- در زمان مراجعه حضوری، همراه داشتن اصل مدارک (جهت تطابق با مدارک ارسالی) و فایل های اسکن شده در یک CD (جهت اصلاح کاستی های احتمالی) ضروری می باشد.
4- قطعی شدن ثبت نام پذیرفته شدگان به ارائه کامل مدارک مربوطه و تعهد محضری است.
4-1: قالب فرم تعهد محضری از طریق سایت امور حقوقی دانشگاه قابل دریافت و پیگیری می باشد.
سایت دفتر حقوقی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جندی شاپور اهواز: http://hoghoghi.ajums.ac.ir

5- ضروری است مستندات خواسته شده در کیفیت و اندازه مناسب ارسال گردد.
5-1: حجم فایل ها تا 300 کیلوبایت باشد.
5-2: ابعاد تصاویر 300*400 پیکسل باشد.
5-3: به هر ترتیب فایل ها می بایست قابل بررسی باشد و کیفیت مناسب را داشته باشد.
5-4: جهت تصویر پرسنلی، به طور حتم از تصویر پرسنلی اسکن شده رسمی استفاده نمایید و از ارسال تصاویر خویش انداز و عکس برداری از روی عکس (با داشتن حاشیه اضافی و ...) به طور جدی خودداری نمایید؛ مسئولیت عدم ارسال مدارک با پذیرفته شده می باشد.
5-5: تمام مدارک و اطلاعات خواسته شده که در کنار آنها علامت ستاره قرمز رنگ وجود دارد، ضروری می باشند.

6- هر گونه پیگیری جهت رفع مشکلات احتمالی ثبت نام را می توانید از طریق پیوند ذیل صورت دهید:
ارسال پرسش های ثبت نام دستیاری:
7- ورود به سامانه تکمیل اطلاعات دستیاران پذیرفته شده در سال 1396

8- دریافت و نگهداری شماره پرونده و کدرهگیری ویرایش اطلاعات تان جهت پیگیری های آتی ضروری است.

آدرس مراجعه حضوری:
اهواز، اتوبان گلستان، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، سازمان مرکزی، طبقه دوم، راهروی سمت راست، معاونت آموزشی دانشگاه - مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه