يکشنبه, 30 مهر 1396
عنوان : پیام تبریك دكتر رفیعی معاون آموزشی دانشگاه به مناسبت عید سعید فطر
 ۱۳۹۶/۰۴/۰۴

دکتر عبداله رفیعی معاون آموزشی دانشگاه در پیامی عید سعید فطر را تبریک گفت.
متن کامل پیام به این شرح است:

همکاران گرامی، اعضای محترم هیئت علمی ، کارکنان و دانشجویان عزیز

ماه رمضان، ماه عبادت، ماه نزول قرآن و ماه ذكرخدا به پایان رسید. خوشا بر آنان که در این ماه مبارک توشه‌ای از تقوی برگرفتند و خانه آخرت خویش را آباد کردند.

خدای بزرگ را سپاس می گویم که دیگر بار توفیق عطا فرمود تا پس از یک ماه بهره مندی از سفره پر برکت ضیافت الهی ، همراه با خیل مومنان در صفوف شکوهمند نماز عید فطر حاضر شویم و رنگین کمان باران رحمت الهی را به نظاره بنشینیم .

هنوز نجوای عارفانه سحرهای رمضان و زمزمه الغوث شب های قدر بندگان صالح خدا گوش جانمان را نوازش می کند و چشم دلمان به برکت رویت شکوفه های دعا و استغفار در فصل بهار قرآن ، روشنایی دیگری یافته است .

عید فطر، عيد طاعت و عبادت و بندگي ،عيد شكر براي توفيق عبادت،ذكر،خشوع و توسل به بارگاه كبريايي حضرت حق و تعميق پيوند با ذات احديت و حضرت محبوب است.
اينجانب، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات تمامی همکاران گرامی حلول ماه شوال و فرا رسیدن عید سعید فطر را تبریک عرض نموده و از ایزد متعال سلامتي، بهروزي ، رستگاری ، عزت و کرامت همگان را مسئلت می نمایم.

امیدوارم چشمه سار رحمت رمضان تا همیشه بر فضای جان و دلمان جاری بماند ، قامتمان به طلعت فاخر تقوا آراسته گردد و توفیق بهره مندی از فیوضات ماه پر خیر و برکت رمضان را در سال های آینده برای همگان آرزومندم .
دکتر عبداله رفیعی
معاون آموزشی دانشگاه