يکشنبه, 30 مهر 1396
عنوان : آزمون دكتری تخصصی PH.D در دانشگاه علوم پزشكی اهواز برگزار شد
 ۱۳۹۶/۰۳/۰۸
آزمون دکتری تخصصی PH.D رشته های علوم پزشکی همزمان با سراسر کشور رأس ساعت 9 صبح روز پنج شنبه 4 خرداد ماه سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی اهواز و در محل مجتمع کلاسهای آموزشی دانشکده پزشکی برگزار شد.
در این آزمون 410 نفر داوطلب شرکت داشتند که در 50 رشته به رقابت پرداختند.
آقای دکتر رفیعی به اتفاق مسئولین برگزاری و نیز نماینده اعزامی از سوی وزارت متبوع از نحوه اجرا، تهیه و توزیع سوالات این آزمون بازدید بعمل آوردند.
شایان ذکر است که این دانشگاه در 17 رشته مشروحه ذیل در مقطع PH.D پذیرش دانشجو دارد.
قارچ شناسی - انگل شناسی – پرستاری - مامایی – علوم تغذیه - بهداشت محیط - فیزیوتراپی - داروسازی سنتی - سم شناسی – فارماسیوتیکس – فیزیولوژی – علوم تشریحی – باکتری شناسی – ویروس شناسی – فارماکولوژی – بیوشیمی بالینی – فیزیک پزشکی.

بازگشت           چاپ چاپ          نظر دهی به خبر نظر دهی به خبر