يکشنبه, 30 مهر 1396
عنوان : راهنمای داوطلبان شركت كننده در آزمون دكتری تخصصی (Ph.D)
 ۱۳۹۶/۰۳/۰۲
باسمه تعالي
برگه راهنماي داوطلبان شركت كننده در آزمون دكتري تخصصي (Ph.D) و دکتری پژوهشی رشته‌هاي علوم پايه پزشكي، بهداشت
و تخصصی ،دندانپزشکی و داروسازی سال تحصيلي 97-96
ضمن آرزوي توفیق الهی و موفقيت براي كليه داوطلبان گرامي، توجه شما را به نكات زير جلب مي¬نمايد:
1- آزمون روز پنجشنبه 4/3/96 بطور هم زمان در دانشگاه¬هاي علوم پزشكي شهيد بهشتي، ایران، تهران، شيراز، اصفهان، مشهد، اهواز، كرمان، کرمانشاه و تبريز برگزار می شود.
2- زمان برگزاري آزمون در كليه رشته‌ها ساعت 9 صبح است. آزمون رشته‌هاي سلامت دهان و دندانپزشكي اجتماعي و مواد دنداني از ساعت 9 صبح تا ساعت 40/10 به مدت 100 دقيقه و مدت زمان برگزاری آزمون مجموعه رشته‌های دکتری تخصصی(Ph.D) داروسازی از ساعت 9 الی 20/12 به مدت 200 دقیقه و بقيه رشته‌ها از ساعت 9 الي 30/11 به مدت 150 دقيقه است.
مهم: 3- همراه داشتن اصل کارت ملی (یا شناسنامه) و پرینت کارت ورود به جلسه برای شرکت در آزمون الزامی است و همراه نداشتن هر یک از موارد یاد شده ، موجب محرومیت از ورود به جلسه و شرکت در آزمون می شود.
4- داوطلبان باید حداكثر رأس ساعت 8 صبح در محل برگزاري آزمون حضور داشته باشند.
5- براي شركت در جلسه آزمون لازم است داوطلبان كارت ورود به جلسه، اصل کارت ملی یا شناسنامه، مداد مشكي نرم ، مدادتراش و پاك كن را همراه داشته باشند.
تبصره 1 - خيلي مهم: داوطلبان از آوردن هرگونه جزوه، كتاب، وسایل الکترونیکی، ساعت و دستبند هوشمند، تلفن همراه (چه خاموش و چه روشن در جلسه آزمون تقلب محسوب مي شود) و وسايل اضافي ديگر به جلسه آزمون جداً خودداري کنند. در رشته‌هاي ارگونومی، بهداشت محيط، بهداشت حرفه¬اي، فيزيك پزشكي، مهندسي پزشكي (هر دو رشته) و مجموعه رشته‌های گروه داروسازی همراه داشتن ماشين حساب ساده داراي چهار عمل اصلي بلامانع است. لازم به ذكر است داشتن ماشين حساب پيشرفته (داراي قابليت برنامه¬ريزي و حافظه) در جلسه تقلب و تخلف محسوب شده و طبق ضوابط با فرد برخورد خواهد شد. (شماره و مدل كليه ماشين حسابها توسط مراقبان ثبت می شود)
تبصره 2- مهم: قانون رسيدگي به تخلفات در آزمونها مصوب 1384 مجلس شورای اسلامی: استفاده از هرگونه وسيله غير مجاز از قبيل وسايل ارتباط الكترونيكي و دستگاه هاي حافظه دار موجب محروميت از گزينش علمي در آزمون همان سال و ابطال قبولي داوطلب در همان سال و محروميت از شركت در آزمون از يك تا ده سال بعد مي شود.
6- سوالات آزمون كليه رشته¬ها به صورت تستي چهارجوابي است. به هر پاسخ صحیح سه نمره مثبت و به هر پاسخ غلط یک نمره منفی تعلق مي¬گيرد.
در صورت تصميم به تغيير پاسخ هر سوال در برگه پاسخنامه، داوطلب باید پاسخ قبلي را كاملاً با پاك كن مناسب پاك کند. بديهي است هرگونه خدشه و آسيب به پاسخنامه در تصحيح آن تاثير داشته و مسئوليت آن به عهده داوطلب است.
7- در صورت مغايرت اطلاعات و مشخصات مندرج بر روي كارت، موارد با خودكار قرمز در كارت ورود به جلسه تصحيح و پس از امضاء به مراقبان تحويل داده شود.
تذكر مهم: داوطلبان در يك ساعت اول و 15 دقيقه پایان آزمون و پس از پایان آزمون، تا تحویل و شمارش پاسخنامه ها توسط مراقبان و اعلام بلندگو، حق خروج از سالن را ندارند.

8- پس از پايان آزمون پرسشنامه¬ها در اختيار داوطلبان قرار داده می شود و كليد اوليه سوالات كليه رشته¬ها روز 7/3/96 در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به آدرسsanjeshp.ir قرار مي¬گيرد. در صورت هر گونه اعتراض نسبت به سؤال يا كليد اعلام شده، داوطلبان مي توانند اعتراض خود را از تاریخ 7/3/96 تا تاریخ 9/3/96 با استفاده از فرم اینترنتی از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی ارسال کنند.

توجه: به اعتراض هایی كه پس از انقضاي مهلت فوق و خارج از فرم تعيين شده ارسال شود، به هيچ وجه ترتيب اثر داده نخواهد شد.

بازگشت           چاپ چاپ          نظر دهی به خبر نظر دهی به خبر