جمعه, 6 مرداد 1396
عنوان : مدارك مورد نیاز جهت انتقال یا میهمانی به دانشگاه علوم پزشكی اهواز در سال تحصیلی 97-96
 ۱۳۹۶/۰۲/۲۳
* مدارک مورد نیاز :
1- اسکن فرم تکمیل شده درخواست انتقال دائم یا موقت. (دروس پیشنهادی حتماً قید گردد)
تبصره: دانشجویانی که متقاضی انتقال توأم با تغییر رشته می باشند می بایست کد رشته مورد تقاضای آنان بر اساس کارنامه انتقال و تغییر رشته (کارنامه محرمانه) و به تأیید دانشگاه مبدأ رسیده باشد.

3- گواهی عدم تخلف انضباطی (با توجه به اینکه تحویل از طریق دانشجو امکانپذیر نمی باشد، پیگیری ارسال نظریه توسط دانشجو الزامی است.)

4- گواهی مرکز مشاوره دانشگاه مبدأ(با توجه به اینکه تحویل از طریق دانشجو امکانپذیر نمی باشد، پیگیری ارسال گواهی توسط دانشجو الزامی است.)

5- اسکن کارت ملی و صفحات اول و دوم شناسنامه

* توجه به نکات زیر حائز اهمیت است:
1- درخواست انتقال دائم مقاطع دکتری و کارشناسی پیوسته پس از 2 ترم میهمانی و مقطع کارشناسی ناپیوسته پس از 1ترم میهمانی در این دانشگاه و درصورت رضایت دانشکدهو معدل بالا مورد بررسی قرار می گیرد.

2- میهمانی وانتقال ازدانشگاههای غیردولتی، پیام نور و غیرانتفاعی به دولتی ممنوع می باشد؛ بجز دوره کارورزی رشته پزشکی عمومی

3- میهمانی وانتقال از دوره شبانه به روزانه ممنوع می باشد.

4- نمرات دانشجویان میهمان کمتر از 12 در این دانشگاه مردودی محسوب می گردد.

5- دانشجو متقاضی نقل و انتقالات می بایست پس از گذراندن 2 ترم نسبت به ارائه فرم میهمانی اقدام نماید.

6- قابل توجه دانشجویان متقاضی میهمانی و انتقالی: درصورت بروز مشکلات احتمالی درخصوص پذیرش و تطبیق واحدهای درسی ، این دانشگاه هیچگونه مسئولیتی در قبال عدم همخوانی واحدهای اخذ شده در دانشگاه مبدأ و همچنین واحدهای انتخابی در دانشگاه مقصد، نخواهد داشت.

7- دانشجوی گرامی مدارک درخواستی بصورت درست اسکن شود، در صورت مشاهده مغایرت، از لیست دانشجویان متقاضی حذف می گردد.

8- مجدداً یادآوری می شود، همانگونه که در اطلاعیه شماره یک ذکر گردید، فرآیند دریافت درخواستهای میهمانی یا انتقالی دانشجویان در این دانشگاه کاملاً الکترونیک (اینترنتی) بوده و هیچ درخواستی بصورت دستی یا از طریق پستی تحویل گرفته نمی شود.

9- دانشکده داروسازی از پذیرش دانشجویان متقاضی انتقالی و میهمانی در نیمسال اول 97-96 معذور می باشد.

بازگشت           چاپ چاپ          نظر دهی به خبر نظر دهی به خبر
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز می باشد.