جمعه, 6 مرداد 1396
عنوان : برپایی غرفه دانشگاه علوم پزشكی اهواز در دهمین جشنواره آموزشی كشوری شهید مطهری
 ۱۳۹۶/۰۲/۱۷
باعنایت به برگزاری چهاردهمین همایش آموزش علوم پزشکی و دهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران و با شرکت دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور غرفه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از روز پنج شنبه 7 لغایت 9اردیبهشت ماه سال جاری برپاشد .
دراین غرفه که با همت و تلاش وصف ناپذیر مسئولین و عوامل اجرایی حوزه معاونت آموزشی دانشگاه برپا شد ضمن پذیرایی از بازدید کنندگان با سوغات خوزستان ، آمار عملکرد حوزه معاونت آموزشی ، کلیپ معرفی دانشگاه و طرح تحول آموزش علوم پزشکی ارائه شد که ضمن آن بسته های کامل شامل کتاب معرفی دانشگاه ، گزارش اقدامات انجام شده در راستای ماموریت های واسپاری شده و cd فرایندهای جشنواره تقدیم علاقمندان گردید .
گفتنی است که در روز افتتاحیه جشنواره وزیر محترم بهداشت از غرفه دانشگاه بازدید نمود که آقایان دکتر علیرضا اولی پور مدیر تحصیلات تکمیلی و دکتر کاوه اسلامی معاون مدیر مرکز مطالعات گزارش کاملی از اقدامات انجام شده تقدیم ایشان نمودند.
شایان ذکر است که درمراسم اختتامیه جشنواره مذکور از آقای دکتر اسماعیل ایدنی رییس دانشگاه به جهت کسب رتبه برتر در زمینه تحقق ماموریتهای واسپاری شده در منطقه 4 آمایشی و آقای دکترکاوه اسلامی عضو هیئت علمی دانشگاه دارای رتبه سوم از صاحبان فرآیندهای برتر تجلیل گردید.

بازگشت           چاپ چاپ          نظر دهی به خبر نظر دهی به خبر
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز می باشد.