پنج‌شنبه, 4 خرداد 1396
عنوان : پیام تبریك دكتر رفیعی معاون آموزشی دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن سال نو
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۸
دکتر عبداله رفیعی معاون آموزشی دانشگاه در پیامی فرا رسیدن سال نو را به جامعه دانشگاهی تبریک گفت.
متن پیام به شرح زیراست:
«یا مقلب القلوب و الابصار،
یا مدبر الیل و النهار،
یا محول الحول و الاحوال،
حول حالنا الی احسن الحال»
نوروز فرصتی برای بازگشت به خود و انقلاب درون است که با زدودن غبار از دل و جان عینیت می‌یابد. اکنون که به واسطه الطاف بیکران الهی شاهد آغاز سالی جدید می باشیم شکر بی پایان را به درگاه پر نور و عظمت الهی‌اش تقدیم می داریم.
با استعانت از آفریدگار جهان و به انگیزه رستاخیز طبیعت، فرا رسیدن سال نو و آغازبهارطبیعت را که مزین به نام بانوی بزرگ اسلام حضرت زهرای مرضیه (سلام‎ا...علیها) است را به اساتید، دانشجویان و کارکنان عزیز تبریک و تهنیت عرض نموده و در پرتو الطاف بیکران الهی سالی سرشار از برکت ، معنویت ، سلامتی و بهروزی را برای ایشان آرزومندم و از زحمات و تلاش‌های همه عزیزانی که در طول سال 1395 در جهت ارتقا ، توسعه و پیشرفت دانشگاه با این معاونت همکاری نموده‌اند، تقدیر و تشکر می‌نمایم.

دکتر عبداله رفیعی
معاون آموزشی دانشگاه

بازگشت           چاپ چاپ          نظر دهی به خبر نظر دهی به خبر
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز می باشد.