پنج‌شنبه, 3 فروردين 1396
رو عنوان : آزمون علوم پایه و پیش كارورزی اسفند 1395
عنوان : اعلام كلید اولیه
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۹
عنوان گروه خبري : آزمون ها .
ضمن عرض سلام، ادب و خدا قوت خدمت تمام داوطلبین گرامی

به استحضار می رساند، کلید اولیه آزمون های علوم پایه و پیش کارورزی اسفند 1395، برگزار شده در منطقه 4 آمایش آموزشی کشور در سامانه اختصاصی آزمون های دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جندی شاپور اهواز به نشانی Exam.ajums.ac.ir بارگذاری گردیده است.

داوطلبان می توانند با مشاهده کلید اولیه آزمون خود، در صورت ضرورت بررسی های علمی لازم را صورت داده و به استناد منابع معتبر علمی، درخواست تجدید نظر خود را نسبت به کلیدهای اعلام شده به صورت الکترونیکی و از طریق سامانه Exam.ajums.ac.ir اعلام نمایند؛

بدیهی است پس از پایان مهلت ثبت درخواست تجدید نظر، درخواستی پذیرفته نخواهد شد و پس از بررسی درخواست ها کلید نهایی اعلام می گردد که مبنای اصلی تصحیح اوراق آزمون خواهد بود.

همچنین به شیوه محاسبه حد نصاب پایه که در خبرهای پیشین اعلام شده است دقت نمایید. خاطر نشان می کنیم، تعیین حد نصاب هر آزمون وابسته به نمره کل  20% برتر هر آزمون در کل سطح کشور می باشد؛ لذا هیچ امکان تعیین سطحی در مناطق آمایشی به تنهایی وجود ندارد.

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز می باشد.