پنج‌شنبه, 3 فروردين 1396
عنوان : آزمون علوم پایه و پیش كارورزی اسفند 1395
زير عنوان : برای داوطلبان شرکت در آزمون
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۶
عنوان گروه خبري : آزمون ها .
امتحان جامع علوم پايه پزشكي و دندانپزشكي و داروسازي و پيش كارورزي ساعت 9 صبح روز پنج شنبه تاريخ 19/12/95 بطور همزمان در دانشگاههاي علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني سراسر كشور برگزار مي گردد . اين راهنما حاوي نكات مهمي براي شركت كنندگان و ويژگيهاي آزمون اين دوره بوده و مطالعه آن به تمامي داوطلبان شركت در آزمون توصيه مي شود. خواهشمند است قبل از ورود به جلسه امتحان كليه مفاد راهنما را دقيقا" مطالعه فرمائيد تا مشكلي در نحوه تكميل پاسخنامه و تنظيم وقت امتحان پيش نيايد.

1-تعداد سوالات امتحانات جامع علوم پايه و پیش کارورزی 200 و زمان پاسخ دهی به سوالات همه ی آزمون یکسان و 200 دقیقه است.

2- قبل از شروع پاسخگويي به سوالات امتحان, حتما" مشخصات خود شامل : نام , نام خانوادگي , شماره كارت , نوع دفترچه ( الف یا ب ) و محل تحصيل را كه توسط كامپيوتر در برگ پاسخنامه درج شده است كنترل نموده و در صورت مغايرت، ضمن اطلاع به مسئولان آزمون، اطلاعات صحيح را بالاي پاسخنامه در محل مربوطه درج نمائيد.

3- براي پاسخ هاي نادرست اين آزمون نمره منفي در نظر گرفته نشده است.

4- تصحيح پاسخنامه ها توسط كامپيوتر انجام خواهد شد. لذا براي جلوگيري از هر گونه اشتباه موارد زير را دقيقاً رعايت فرماييد.

الف- براي پاسخگويي از مداد مشكي نرم استفاده كنيد و در صورت تغيير پاسخ, جواب قبلي را بطور كامل و با پاك كن پاك نمائيد.

ب- براي پاسخ دادن به هر سوال , مطابق شكل , خانه مربوطه را كاملاً سياه كرده و از ضربدر زدن يا علامت گذاري خودداري نمائيد.

*** تنها شیوه صحیح پر کردن گزینه مورد نظر می باشد.

ج- از تا كردن, چروك و يا خيس شدن پاسخنامه جدا" خودداري نموده و در صورت بروز هر يك از موارد فوق , مراتب را به مسئولان جلسه اطلاع دهيد.

لازم به ذكر است هيچگونه وقت اضافه به شركت كنندگاني كه دچار مشكل شده اند داده نمي شود و در صورت تعويض پاسخنامه ، مراتب بايد درصورتجلسه برگزاري آزمون ذكر شود, در غير اينصورت پاسخنامه بدون شماره كامپيوتري فاقد ارزش خواهد بود.

د- به شركت كنندگاني كه براي آنان پاسخنامه شماره دار كامپيوتري صادر نشده پاسخنامه سفيد تحويل مي گردد و مي بايست مشخصات كامل دانشجو و نوع دفترچه سوال در آن درج شده و به امضاء نماينده وزارت متبوع رسانده شود.
ارسال اعتراضات : پس ازاتمام آزمون در تمامي حوزه ها، در تاريخ19/12/95 كليد اوليه پاسخنامه آزمون در سايت اينترنتي معاونت آموزشی دانشگاه مرکز قطب قرار خواهد گرفت.

شركت كنندگان امتحان مي توانند اعتراضات خود را از روز پنجشنبه 19/12/95 (پس از اتمام آزمون) تا روز شنبه 21/12/95 به صورت اينترنتي ارسال نمايند كليه اعتراضاتي كه بعد از مهلت مقرر ارسال گردد، رسيدگي نخواهد شد.

به اعتراضاتي كه بعد از زمان مذكور ارسال گردد تحت هيچ شرايطي ترتيب اثر داده نخواهد شد .

چگونگي رسيدگي به اعتراضات : كليه اعتراضات واصله در زمان مقرر جمع آوري و دسته بندي شده و توسط هيات طراحان و ناظرين مورد رسيدگي قرار مي گيرد. لازم به ذكر است نتيجه تجديد نظر غير قابل تغيير بوده و مورد رسيدگي مجدد قرار نخواهد گرفت.

در پايان براي داوطلبان گرامي آرزوي موفقيت مي¬نمايد و آمادگي اين مركز را براي دريافت نظرات و پيشنهادها اعلام مي-دارد.

برنامه
تاريخ برگزاري امتحان
19/12/95
اعلام كليد اوليه سوالات 19/12/95
مهلت اعتراض به كليد اوليه سوالات 19/12/95 لغایت 21/12/95

مطالب فوق را مطالعه نموده و با آگاهی کامل در آزمون شرکت می نمایم!

جهت دریافت کارت آزمون وارد سایت Exam.ajums.ac.ir شوید!

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز می باشد.