پنج‌شنبه, 4 خرداد 1396
عنوان : گزارش نشست ماموریت ویژه توسعه علوم زیست محیطی با تاكید بر آلاینده ها
 ۱۳۹۵/۱۲/۰۹
نشست ماموریت ویژه توسعه علوم زیست محیطی با تاکید بر آلاینده های زیستی در تاریخ ۴ اسفند ماه سال ۱۳۹۵ با حضور جمعی از اعضا هیات علمی دانشگاه های مختلف مناطق ده گانه آمایشی کشور از سوی دبیرخانه منطقه چهار آمایشی کشور در داانشکده بهداشت برگزار گردید.
جلسه رأس ساعت 8:30 صبح با تلاوت قرآن شروع و تا ساعت 14 ادامه داشت.
نشست با سخنرانی آقای دکتر عبداله رفیعی معاون محترم آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز شروع شد. ایشان ضمن خوشامدگویی به مدعوین به بیان خلاصه ای از طرح تحول در آموزش پزشکی و ماموریت های محوله به دبیرخانه منطقه چهار آمایشی پرداختند.
سپس آقای دکتر بابایی مسئول ماموریت ویژه ضمن خوشامدگویی به شرکت کنندگان گزارشی از اقدامات انجام شده، اهداف و برنامه استراتژیک این کارگروه سخنانی ایراد کردند.
آقای دکتر تکدستان (مسئول کارگروه تخصصی تدوین، بازنگری و توسعه کوریکولوم های آموزشی)، آقای دکتر جعفرزاده (مسئول کارگروه تخصصی توسعه و گسترش زیرساخت های تربیت سرمایه انسانی)‌، ‌آقای دکتر گودرزی (مسئول کارگروه تخصصی توسعه همکاری های ملی و بین المللی) هر یک به طور خلاصه به بیان اهداف و برنامه استراتژیک و اقدامات صورت گرفته در راستای کمیته تخصصی مربوطه پرداختند. همچنین آقای دکتر کمره ای (نماینده دانشگاه لرستان) به ارائه گزارشی از کارگاه های آموزشی مورد نیاز به منظور حفاظت و ارتقاء محیط زیست منطقه و کشور بر اساس اولویت ها پرداختند. در ادامه هر یک از اعضا به بحث و ارائه نقطه نظرات خود پرداختند.
پس از آن افراد ۳ کارگروه تخصصی تشکیل دادند و هر گروه بر روی محتوای برنامه استراتژیک مربوطه به بحث و تبادل نظر پرداختند و در نهایت سرگروه ها به ارائه گزارش نظرات و اصلاحات گروهها برای حاضرین پرداختند.

بازگشت           چاپ چاپ          نظر دهی به خبر نظر دهی به خبر
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز می باشد.