عنوان : قابل توجه دانشجویان استعداد درخشان و 10% برتر متقاضی استفاده از سهمیه (با/بدون آزمون) جهت ورود به مقطع كارشناسی ارشد سال 1394
 ۱۳۹۳/۰۹/۰۳

1- متقاضیان سهمیه (با و بدون آزمون) می بایست حتما در آزمون ثبت نام نمایند.

2- ملاک ورودی مشترک بر اساس کد ورودی داوطلب می باشد به عبارت دیگر رتبه اول در بین فارغ التحصیلان هر کد ورودی می توانند متقاضی استفاده از تسهیلات بدون آزمون باشند.

3- فارغ التحصیلان رتبه اول کارشناسی ناپیوسته می بایست در دوره کاردانی نیز به لحاظ معدل جز 10% برتر فارغ التحصیلان هم رشته هم ورودی باشند.

4- در مورد جدول امتیاز دهی ورود بدون آزمون، در قسمت امتیازات آموزشی علاوه بر امتیاز مربوط به کسب رتبه اول در بین تعداد ورودی، امتیاز مربوط به عدد معدل نیز جدیدا اضافه شده که در بند الف-2 جدول مربوطه قید شده است.

5- طبق اعلام مرکز سنجش آموزش پزشکی، داوطلبان متقاضی رشته های پرستاری مراقبتهای ویژه، ویژه نوزادان و تکنولوژی گردش خون می بایست 2 سال سابقه کار بالینی با مدرک کارشناسی داشته باشند.

6- از آزمون 94متقاضیان ورود بدون آزمون  می توانند رشته همنام خود را در کلیه دانشگاه هایی که دارای آن رشته در مقطع کارشناسی ارشد هستند انتخاب نمایند و صرفا برای دو محل درخواست ندهند.

7- دانشجوی رتبه اول هر دانشگاه برای پذیرش در دانشگاه خود نسبت به دانشجویان رتبه اول سایر دانشگاه ها در اولویت می باشد حتی اگر امتیاز وی نسبت به سایر متقاضیان کمتر باشد.

8- آیین نامه  "تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان ممتاز و استعداد درخشان" و جدول امتیاز بندی جدید:
http://edc.ajums.ac.ir         EDC کمیته های استعداد درخشان آیین نامه ها

• دانشجویان متقاضی می بایست از تاریخ 15/4/94 لغایت حداکثر 20/5/94، مدارک خود را به دفتر استعداد درخشان تحویل نمایند.
                                                                                                                                         مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی
                                                                                                                                                               دفتر استعداد درخشان